Nyheter

Snabb - stark - kompakt

ASM 380 – ny, oljefri, mobil heliumläcksökare med hög prestanda!

ASM 380 är den senaste heliumläcksökaren från Adixen. Den kombinerar tre viktiga funktioner i ett snyggt hölje. Den erbjuder fantastisk prestanda, ultrasnabb nedpumpningstid och är fortfarande den minsta läcksökaren i sin klass. Det perfekta valet för läcksökning inom halvledar-, ytbeläggning- och solcellsindustrin.

Många applikationer kräver hög prestanda och snabb testning som t.ex läcksökning i beläggningssystem inom halvledarindustrin. En anläggning som inte är i drift är en dyr anläggning. Läckan måste därför hittas och repareras mycket snabbt så att anläggningen kan startas igen.

ASM 380 pumpar ut stora volymer på kort tid tack vare de inbyggda vakuumpumparna:
Förvakuumpump: ACP 40, oljefri pump
(Pumphastighet på 35 m3 / h - unikt på marknaden)
Högvakuumpump: ATH 184, magnetlagrad hybridturbopump
(Minsta detekterbara läckage för helium är 5 x 10-12 mbar l / s)

ASM 380 är den mest kompakta läckasökaren i sin klass. Den går att ta med sig till läcksökningsstället vilket innebär korta slangar för att koppla läcksökaren till systemet som ska testas. Detta ger bättre resultat och minskar pumpningstiden. En praktisk vagn med stora hjul underlättar transporten. Vagnen ger också utrymme för tillbehör, kopplingar och heliumflaskan – allting snyggt packat!

Med endast 53 dB (A), erbjuder ASM 380 också toppvärdet i sin ljudklass. Den låter ungefär som ett kommersiellt kylskåp.

Precis som sin lillebror, Heliumläcksökaren ASM 310, har ASM 380 ett modernt användargränssnitt. Med hjälp av en stor pekskärm i färg kan operatören konfigurera alla parametrar fritt för att anpassa konfigurationen till sina behov. Skärmen kan roteras 360 grader och även tas loss vilket gör att operatören kan läsa all information från vilken vinkel som helst. Styrenheten fungerar också som fjärrkontroll.

Ett integrerat SD-kort erbjuder lagring och överföring av värde och grafer. För den som vill, kan man styra ASM 380 (eller ASM 310) via dator med hjälp av Adixens programvara ASM View, som visar och lagrar alla mätdata i datorn. För den som vill gå ett steg vidare går det även att styra ASM 380 (eller ASM 310) trådlöst från egen handdator eller smartphone. En flyttbar skärm eller styrning via handdator är mycket praktiska detaljer som gör läcksökningen på svåråtkomliga ställen betydligt enklare och bekvämare.


Överst på sidan
 

Kontakta oss Företaget Nyheter Event Site map Nyhetsbrev  


Välj hemsida :

Adixen Worldwide | Adixen China | Adixen Germany | Adixen France | Adixen India | Adixen Italy | Adixen Japan
Adixen Korea | Adixen Netherlands | Adixen Taiwan | Adixen UK | Adixen USA | Adixen Singapore
Copyright © 2011 Alcatel Vacuum Technology. All right reserved Legal Notices